Ce conține trusoul de botez?

Ce conține trusoul de botez?

Trusoul de botez este printre primele lucruri pe care bebelușul le va avea pentru eveniment. Fie că ești părinte sau ai rolul de naș, trusoul este nelipsit de la botez. Dacă înainte nu aveam acces la atâtea lucruri pentru cei mici, astăzi ne putem bucura de foarte multe haine, jucării, dar și accesorii, pe care le putem găși la un click distanță. Dacă preferi magazinele fizice, și acolo ai o varietate de produse destinate bebelușilor, pentru toate tipurile de buget.

Ce este un trusou de botez?

Trusoul de botez reprezintă un set alcătuit din câteva lucruri absolut esențiale la slujba de creștinare a copilului. Poți achiziționa și separat aceste produse, însă la set va fi mai avantajos. Trusoul include nu doar lucruri pentru bebeluș, dar și lucruri ce vor fi de folos preotului, la creștinarea copilului.

Ce conține trusoul de botez?

Trusoul conține câteva lucruri esențiale, indiferent dacă este pentru o fetiță sau pentru un băiețel. Acestea pot fi personalizate, pentru un plus de unicitate, dar și în funcție de preferințele nașilor.

Trusou Botez

  • Prosop și săpun pentru preot;
  • Fașă pentru ȋnfășat copilul;
  • Prosop moale din bumbac;
  • Pânza de mir;
  • Sticluța de mir.

De asemenea, tot nașii trebuie să cumpere

Ce materiale trebuie să fie obiectele din trusou?

Materialele trebuie să fie unele de o bună calitate, adaptate pielii sensibile a bebelușilor. Acestea pot fi dinꓽ

Este recomandat ca toate materialele să fie certificate OEKO-TEX 100, acest lucru înseamnă că țesăturile vor fi moi, plăcute la atingere și prietenoase cu pielea bebelușului.

Certificatul standard 100 al OEKO TEX este un sistem independent care verifică dacă nu există substanțe nocive nici în textile, nici în etapele de fabricație ale unui anumit produs.

Cu un catalog strict de măsuri, OEKO-TEX ia în considerare reglementările generale, substanțele chimice nocive pentru sănătate (chiar dacă nu sunt încă reglementate de legislație), Regulamentul european privind substanțele chimice și numeroase tipuri de substanțe prietenoase cu mediul.

Pentru a obține un certificat OEKO-TEX, produsul este supus mai multor teste. Acestea sunt analizate. Nu numai materialele utilizate sunt supuse analizării, ci se verifică și brandul care are nevoie de certificare, pentru asigurarea calității obiectelor vestimentare pentru bebeluși. Pentru a obține și a asigura o calitate mai bună a produselor în ceea ce privește sănătatea și durabilitatea, alegerea materialelor OEO-TEX reprezintă o decizie importantă pe care părinții trebuie să o ia, atunci când achiziționează hăinuțe pentru bebeluși și copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *