BelleConcept: Un brand boutique de produse pentru botez

BelleConcept e un brand boutique de top, care se axează pe crearea trusourilor și lumânărilor de botez cu design exclusivist și calitate superioară. Ne mândrim cu atenția la detalii și abordarea personalizată în dezvoltarea fiecărui produs, garantând că fiecare trusou și lumânare e o piesă unică și deosebită.

Ca brand boutique, BelleConcept oferă o experiență luxoasă clienților care prețuiesc calitatea, stilul și rafinamentul. Colaborând cu noi, vei oferi clienților tăi produse de excepție care se disting de oferta standard de pe piață.

Eforturile noastre de branding și promovare se concentrează pe a evidenția caracterul boutique al brandului BelleConcept, poziționându-ne ca lideri în industria trusourilor și lumânărilor de botez de lux. Acest statut ne ajută să atragem un segment de piață care caută produse de cea mai înaltă calitate și design, ceea ce se va reflecta în vânzările și satisfacția clienților tăi.

Alege BelleConcept și oferă clienților tăi o experiență boutique cu produse de botez inegalabile în design, calitate și prezentare.

De ce să alegi BelleConcept?

Calitatea produselor: La BelleConcept, ne angajăm să oferim doar produse boutique de cea mai înaltă calitate, realizate 100% în România, pentru a te asigura că vei fi mândru să le prezinți clienților tăi.

Prețurile: Avem o structură de prețuri atractivă și competitivă pentru partenerii noștri engros, oferind reduceri semnificative în funcție de volumul comenzii.

Disponibilitatea produselor: Gestionăm eficient stocurile noastre, garantând că produsele BelleConcept vor fi întotdeauna disponibile pentru a satisface cerințele afacerii tale.

Termene de livrare: Ne angajăm să livrăm produsele în timp util și în condiții optime, respectând termenele de livrare promise.

Politica de returnare: Avem o politică de returnare clară și echitabilă, astfel încât să poți fi încrezător că orice problemă va fi abordată și rezolvată într-un mod profesionist.

Comunicare și asistență pentru clienți: Echipa noastră de asistență este întotdeauna la dispoziția ta pentru a te ajuta cu orice întrebări sau probleme legate de produsele noastre și comenzi.

Varietatea produselor: BelleConcept oferă o gamă diversă de trusouri și lumânări pentru botez, cu design exclusivist, care pot fi personalizate pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui client și a te ajuta să-ți extinzi oferta de produse.

Alege planul care ți se potrivește

4000 RON

-25%

4000-10000 RON

-30%

BelleConcept Pro

Ai deja clienți fideli cu care păstrezi o relație strânsă și le cunoști nevoile pe dinafară. Ai încredere că trusourile BelleConcept sunt ceea ce caută și vrei să fii acolo pentru ei.

10000+ RON

-35%

Alege din colecția BelleConcept

Pure Ivory

Trusou pentru botez, 8 piese.

Ivoire

Trusou pentru botez, 9 piese.

Alb

Trusou pentru botez, 9 piese.

Pure White

Trusou pentru botez, 8 piese.

Ce spun clienții

Gina Pavel

Christening kit – lovely colours, superb fabric quality, fast delivery, trustworthy seller.Would definitely purchase again! The blanket can be customised with baby’s name and end up a lovely keep sake or even family heirloom. The muslin is of highest thread quality and soft feel.

Tutuianu Raluca Gratiela

Recomand cu mare drag BelleConcept pentru calitatea produselor lor!Rochita are un material fin si de calitate,lumanarea este foarte frumos si atent lucrata,iar trusoul de botez are toate cele necesare la biserica.Livrarea a fost foarte rapida,iar impachetarea produselor,peste asteptarile mele. Felicitari BelleConcept pentru ceea ce faceti!

Roxana Timofte

Mi-au placut foarte mult toate produsele,sunt concepute cu atentie la detalii,materialele sunt de calitate. Am simtit ca intregul trusou de botez a fost creat special pentru copil,asa cum mi-ar fi placut mie sa il fi croit.

Ai programul încărcat și n-ai timp acum?

Trimite-ne un mesaj cu ce ofertă te interesează și un reprezentant BelleConcept te va contacta in cel mai scurt timp.

  Despre noi

  BelleConcept a fost înființat în anul 2018 ca un brand boutique, cu scopul de a aduce pe piața românească produse premium pentru botez, realizate 100% în România.

  De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat portofoliul de produse și am consolidat reputația noastră ca furnizor de încredere pentru părinții și nașii din întreaga țară, care caută trusouri și lumânări cu design exclusivist și calitate superioară.

  Misiunea noastră este de a oferi produse de cea mai bună calitate, cu atenție la detalii, design inovator și ambalaje premium, pentru a încânta clienții noștri și a face momentul botezului cu adevărat memorabil.

  Echipa noastră este formată din designeri talentați și experți în producția de textile, care împărtășesc pasiunea pentru creația de produse unice și de calitate superioară. Suntem mândri să lucrăm împreună pentru a vă oferi cele mai bune soluții de trusouri și lumânări pentru botez, fabricate în România.

  Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate în toate produsele noastre, folosind materiale cu certificare Oeko-Tex 100. Aceasta garantează că materialele folosite în produsele noastre sunt sigure și respectă normele internaționale stricte.

  Ne propunem să continuăm să inovăm și să ne dezvoltăm gama de produse, menținându-ne angajamentul față de calitate, design exclusivist și satisfacția clienților. Cu un angajament ferm în a ne extinde rețeaua de parteneri și a consolida prezența pe piața românească, BelleConcept este dedicată să devină liderul în industria produselor boutique pentru botez.