Cum facem alegerea unor rochite de botez?

Cum facem alegerea unor rochițe de botez?

Botezul este începutul unei vieți de prințesă. Pentru părinți, fetele vor rămâne mereu micile lor prințese. Oricum este prea devreme să ne gândim la momentul când va deveni femeie. Dacă te-ai întrebat vreodată ”Cum fac alegerea unor rochite de botez?”, vom oferi răspunsurile potrivite în următoarele rânduri.

Până atunci, trebuie să organizăm un botez și mai ales să alegem prima rochiță de prințesă din viața micuței voastre. Primii pași către fericirea bebelușului se realizează încă din primii pași ai vieții sale.

Botezul cară cu sine un bagaj mare de emoție pe care atât părinții, cât și nașii îl resimt. Rochițele au evoluat odată cu trendurile modei. Ele au devenit din ce în ce mai speciale pentru a defini un asemenea moment al vieții.

Cum poți alege cea mai potrivită rochiță pentru botezul fetiței?

Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi rochița este confortul. Bebelușul este o fărâmă de om, cu pielea foarte delicată. Ea se află la primul eveniment major din viața ei.

Fiind atât de mică, doar faptul că o grămadă de persoane se vor aduna în preajma ei și o vor lua în brațe o va agita. Nu trebuie plusat disconfortul și cu hainele pe care le poartă. O rochiță de prințesă este o alegere simplă și inteligentă pentru binele ei.

Fiecare copilaș este unic în felul lui de a fi. Așadar, mărimea poate diferi de la un producător la altul. Rochia ar trebui să fie potrivită pentru mărimea fiecărui bebeluș în parte.

Însă, ea nu trebuie să fie nici prea grea, nici prea plină de material, nici prea strâmtă. Mărimile puțin mai mari sunt des alese de către părinți. Fetița va arăta splendid și se va simți foarte bine în rochița ei.

Pe lângă disconfortul cauzat de material, o rochiță strâmtă pe ea poate să ducă spre supraîncălzirea corpului. O rochiță mai lărguță, tocmai potrivită pentru bebeluș va lăsa pielea să respire.

O modalitate prin care poți să alegi mărimea corespunzătoare este să măsori hainele fetei ce le poartă de obicei, poate chiar cele puțin mai lărguțe și să compari valorile obținute cu cele ale rochiței dorite. Nu ai cum să dai greș.

Croiala rochițelor pentru prințese este una fină, gingașă, exact ca și pielea ei. Nici materialul nu este mai prejos. Noi, Belle Concept, suntem cei ce ne mândrim cu rochite de botez din materiale 100% naturale.

Suntem conștienți de importanța lor pentru bebelușii atât de mici. Bumbacul, mătasea, lâna sau inul sunt doar câteva dintre materialele ce vor mângâia pielea micuței în ziua cea mare. Acestea sunt certificate Oeko-Tex 100.

Certificarea atestă că rochițele nu conțin nici un fel de material nociv pielii micuței. Bumbacul este un material foarte plăcut la atingere, moale, dar care lasă totodată pielea să respire. Bumbacul este un material ce absoarbe umezeala.

Așadar, micuța va rămâne uscată pe tot parcursul evenimentului. Stilul contează și el. Prințesa trebuie să se prezinte impecabil la Botezul ei. Vor fi poze, care mai apoi vor deveni amintiri frumoase la care se va uita chiar ea însăși.

Părinții și nașii pot alege din diferite tipuri de modele, precum Rochița Botez Vanilla. Este un model gingaș, prețios, în nuanțe de ivorie. Este o rochiță lucrată cu cea mai mare atenție și mai ales grijă, ca micuța ta să o poată purta cu lejeritate.

Mâneca este lungă, dintr-o danteluță fină. Materialele utilizate sunt atent alese. Din această cauză printre ele se numără dantela, bumbacul și tulle fin la exterior. Pe lângă rochița superbă, fetița va avea parte și de botoșei și bentiță asortate.

Ce condiții trebuie să îndeplinească aceste rochite de botez?

Rochia tip prințesă trebuie să îndeplinească anumite criterii importante pentru a fi perfectă unei prințese. În primul rând, după cum am amintit în rândurile anterioare, rochițele trebuie să fie realizate dintr-un material plăpând cu pielea fetiței.

Doar așa disconfortul poate fi diminuat în timpul purtării. Din cauză că rochițele iau contact direct cu pielea, este de preferat să fie bumbac. Rochia pe interior poate fi de bumbac, iar pe exterior de dantelă sau tull, după cum a fost și modelul prezentat.

Pe lângă stil, gradul de confort și materialul, rochia de prințesă trebuie să fie în ton cu sezonul în care Botezul are loc. Pentru perioadele de iarnă, rochița poate fi dintr-un material mai gros, mai dens. Ea poate fi asortată cu o pereche de ciorăpei mai grosuți și cu niște botoșei cu blăniță.

Pentru ca întreaga ținută să fie senzațională, accesoriile trebuie să se potrivească stilistic și cromatic cu întreaga rochiță. În cazul în care petrecerea are o anumită tematică, ideal este ca și ținuta fetiței să fie în ton cu tematica.

Cine cumpără ținuta fetiței?

Indiferent de sexul bebelușului, ținuta o vor achiziționa nașii, datorită faptului că au ales să fie părinții spirituali ai fetei. Așadar, indiferent de gusturile părinților, nașii vor fi cei ce vor lua în final decizia.

Cel mai important lucru este ca micuța prințesă să se simtă confortabil în prima ei rochiță. Evenimentul este despre ea, nu despre părinți sau nași. Rochița poate deveni o amintire plăcută peste ani și ani.

Botezul este în esența lui un act irepetabil, unic, prin care bebelușul va trece doar odată în această viață. E văzut ca și poarta de intrare în Casa Domnului. Botezul, în toată splendoarea sa, este un simbol, un ritual la care fiecare dintre noi ia parte măcar odată în viață.

Și pentru că vorbim despre fetițe, fașa sa nu trebuie să fie nici prea lungă, nici prea scurtă. Aceasta simbolizează momentul când micuța se va căsători. Întreaga sa viață alături de Dumnezeu începe în momentul Botezului.

Nașii mai au un cadou de cumpărat proaspetei creștine, mai exact o pereche de cerceluși din aur. Indiferent de model, ea poate să îi poarte toată viața ei.

Așadar, Botezul este ceva magic, iar micuța are nevoie de o rochiță care să o integreze în magia poveștii. Totul este despre ea, deci este nevoie de o rochiță ce o ajută să sclipească, să iasă în evidență.

Indiferent de alegerea făcută, materialul natural este singurul potrivit pentru pielea ei gingașă. Găsește și celelalte modele splendide doar pe Belle Concept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *