Creștem prețurile cu 10% începând cu 15 Septembrie, dar păstrăm calitatea.

Informare: Motivele pentru care creștem prețurile cu 10%

Belle Concept este compania care vine în ajutorul părinților sau nașilor de botez într-unul dintre cele mai importante momente din viață. Bebelușii au nevoie de produse de calitate superioară, iar de-a lungul activității noastre am arătat că nu facem rabat de la acest aspect. Fiecare produs comercializat respectă standardele impuse de clienți, iar dovadă ne sunt zecile de recenzii lăsate de clienții și partenerii noștri.

Ne-am dorit întotdeauna să oferim prețurile corecte în raport cu calitatea produselor oferite. Continuăm cu aceleași principii care ne-au adus în atenția clienților noștri, dar suntem nevoiți să facem o actualizare de prețuri.

Începând cu 15 Septembrie 2022, prețurile produselor Belle Concept vor crește cu 10%

Datorită scumpirilor înregistrate în toate domeniile de activitate, costul de producție al produselor din magazinul nostru online au suferit o creștere cu până la 10%. Pentru a ne alinia acestor modificări financiare, echipa noastră a luat decizia ca începând cu data de 15 Septembrie a acestui an să majorăm prețurile la toate categoriile de produse.

Ne dorim în continuare să oferim prețuri corecte în raport cu calitate produselor, de aceea procentul cu care majorăm prețurile va fi de doar 10%. În aceeași ordine de idei, vom încerca să oferim reduceri și pachete promoționale ori de câte ori strategia de vânzare ne va permite acest lucru.

Suntem partenerul de încredere al tuturor părinților și nașilor care se bucură de venirea pe lume a unui micuț. Acest moment marcant vine la pachet cu o deosebită încărcătură emoțională, dar și cu un set de investiții necesare.

Belle Concept – producător de seturi de botez complete

Prețurile utilizate de magazinul nostru online sunt la nivel de producător. Ne-am dedicat acestui domeniu pe care-l iubim și-l cunoaștem îndeaproape. Am cunoscut de-a lungul timpului nevoile clienților și știm că un moment atât de important are nevoie de produse de calitate superioară. Producem doar seturi de botez complete din materiale rezistente, moderne și la prețuri corecte.

Ne-am tratat întotdeauna clienții cu respect, iar această informare vine ca o completare a activității noastre bazate pe încredere și onestitate. Nu schimbăm prețurile peste noapte fără ca noi să transmitem în spațiul public această majorare.

Suntem siguri că o să înțelegeți situația în care ne aflăm și că veți rămâne în continuare fideli proiectului nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *