Rochita de botez pentru fetite – tendințe și recomandări

Rochita de botez pentru fetite – tendințe și recomandări

Rochita de botez pentru fetite este prima pe care o va îmbrăca prințesa ta. Însă, tu, alături de nașă, trebuie să o alegeți împreună, deoarece fetița este prea mică pentru a alege îmbrăcămintea ideală.

Până în momentul în care cea mică își va lua viața în propriile mâini, rămâne la latitudinea ta, ca și părinte și a nașilor să vă ocupați de frumoasa prințesă. Primii săi pași vor fi făcuți încă din prima zi de viață, un moment profund emoțional, ce va fi marcat de Taina Sfântului Botez.

Cei mai mulți părinți se ghidează după tendințele actuale, însă este foarte important ca acestea să fie potrivite cu pielea micuței. Toate hăinuțele de la Belle Concept sunt realizate doar din materiale atent alese, certificate Oeko-Tex 100.

Cum alegi rochița ideală pentru botezul unei prințese?

Cel mai important lucru atunci când alegi rochita de botez pentru fetite ideală este confortul. Indiferent de model, hăinuța o va purta pentru o perioadă îndelungată de timp. Astfel, copilul trebuie să se simtă confortabil.

În caz contrar, riști ca cea mică să plângă și să se mâțâie mereu. Ea este doar o frântură de om în centrul atenției la primul eveniment de această anvergură din viața sa. Astfel, ea merită să se simtă bine și mai ales confortabil.

Doar simplul fapt că vor fi atâtea persoane ce se vor așeza în jurul ei o va agita suficient. Metoda clasică de exprimare a reprezentantelor frumosului este rochița. Astfel, începe prin a oferi o atenție deosebită asupra mărimilor.

Fiecare copil se dezvoltă în propriul ritm. Orientează-te pentru o rochiță puțin mai mare decât mărimile reale, pentru a lăsa micuța să se miște liber. Hăinuța nu trebuie să fie nici prea grea, nici prea bogată în materiale, dar nici prea strâmtă.

Pentru a stabili măsura fetiței, măsoară hăinuțele pe care le poartă în mod obișnuit și compară cu dimensiunile noastre.

De ce să alegi o rochita de botez pentru fetite?

Cred că nu există părinte care să nege că micuța lui minune este o prințesă ce merită o rochie pe măsură. Începând de la cele mai clasice modele, până la porturi populare atent lucrate, îngerașul tău are nevoie de o hăinuță care să o reprezinte.

Rochițele tip prințesă au un farmec aparte, începând de la croială, până la sentimentul de gingășie pe care-l oferă, exact cum sunt fetițele în general. O rochițe bine aleasă va oglindi sufletul ei pur, fără să fie nevoie de cuvinte.

Încă un motiv pentru care să alegi o rochiță demnă de o prințesă pentru fetița ta este că ea va deveni o amintire frumoasă, ce va fi imortalizată în toate fotografiile și filmulețele ce se vor realiza de-a lungul evenimentului.

La un moment dat le va vedea și ea, poate chiar la vârsta maturității. Astfel, cea mică, în viitor domnișoară în toată firea, va rămâne impresionată de aceste amintiri încărcate de trăiri.

Noi ți-am pregătit diverse modele din care să alegi, începând de la rochita botez Anelisse, în nuanțe de piersicuță, lucrată cu atenție și dragoste, până la rochita botez Zoe din raiat roz, mai potrivită pentru sezonul călduros al anului.

Rochita Zoe din raiat roz- - rochita de botez pentru fetite

Indiferent de modelul pe care-l alegi, noi te asigurăm că materialele sunt potrivite pentru pielea sensibilă a bebelușului. Nu conțin nici un fel de substanță nocivă sau toxică. Zonele care iau contact cu pielea sunt realizate 100% din bumbac.

Este minunat să te consulți cu nașii în legătură cu rochita de botez pentru fetite potrivită pentru prințesa ta. Astfel, întreaga familie rezonează și sunt pe aceeași lungime de undă pentru un eveniment reușit.

Poate fi destul de dificil să alegi cea mai veritabilă rochiță, însă, ți-am pregătit zeci de modele lucrate manual din care să alegi doar pe BelleConcept.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *